Wij bouwen websites die opvallen!

Online succes begint bij een goede basis: doordacht webdesign. Of het nu gaat om een compleet nieuwe website of de redesign van een bestaande, Drent Media ontwikkeld websites met de nieuwste technieken zodat deze net zo goed werken als dat ze eruit zien.

Het begint allemaal met goede servers.

Jouw website staat op een server die dag en nacht online staat, zodat deze altijd bereikbaar is voor je bezoekers. Bij veel hostingpartijen deel je de server met tientallen andere websites. Dit is niet het geval bij onze snelle servers in Amsterdam.

Binoculars icon
Geoptimaliseerde hosting
Layouts icon
Automatische backups
Box icon
SSL certificaat inbegrepen
Drent Media hosting

Overzichterlijk op ieder schermformaat.

Anno 2020 zijn er nog steeds websites die niet goed werken op tablets en smartphones. Met een toenemend aantal smartphones en tablets is het wat ons betreft een must om iedere website responsive te maken, en dit is dan ook precies wat wij doen!

Layouts icon
Hoger in zoekresultaten
Binoculars icon
Toekomstbestendig
Box icon
Minder onderhoud
Screenshot

Gemakkelijk je eigen content beheren.

90% van alle gehackte websites in 2018 zijn Wordpress websites (bron: zdnet). Toch zijn er nog veel webbouwers die Wordpress en andere onveilige beheersystemen gebruiken.
Drent Media gebruikt haar eigen CMS zodat klanten op een veilige manier content kunnen beheren.

Binoculars icon
Op maat gemaakt
Layouts icon
Makkelijk in gebruik
Box icon
Veilig tegen hackers
Screenshot

Vraag nu een gratis website scan aan!

De internetter wordt steeds ongeduldiger en eist een gebruiksvriendelijke ervaring op internet. Websites die niet snel, duidelijk of intuïtief genoeg zijn, verliezen de aandacht – en dus potentiële klanten. Wil je weten hoe jouw website presteert? Vul dit formulier in en ontvang gratis advies!

Website scan
Vul hier je naam in.
Vul hier de URL van je website in.
Vul hier je e-mail adres in zodat er contact kan worden opgenomen.

Veelgestelde vragen

Er komt veel kijken bij alle facetten van een website.
Bekijk hier de antwoorden op een aantal veelgestelde vragen.

Als een website geen responsive webdesign heeft en bezoekers openen de website op bijvoorbeeld hun smartphone of tablet, zal de inhoud moeilijk te lezen zijn voor de gebruiker. Bezoekers zullen deze websites sneller weg klikken omdat ze minder snel de desbetreffende informatie kunnen vinden die ze zoeken.

Iedere website die door Drent Media wordt ontwikkeld is responsief!

Een SSL certificaat zorgt voor een veilige verbinding tussen je website en je bezoekers. een SSL-beveiligde verbinding zorgt ervoor dat men niet kan meelezen met wat er naar een website wordt verstuurd. Daarom is een SSL certificaat voor elke website een echte must en wordt het erkend als hét kenmerk van een veilige website.

Iedere website die door Drent Media wordt ontwikkeld is SSL gecertificeerd!
Bij Drent Media zit alles op online gebied onder één dak, dus ook domeinnaam registratie. Prijzen van domeinnamen zijn gebasseerd op de domeinnaam extensie, dit is het gedeelte van de domeinnaam achter de laatste punt. Zo is een .com domeinnaam duurder in aanschaf dan een .nl domeinnaam.
Onder de AVG wet ben je verplicht om te zorgen voor een optimale beveiliging van persoonsgegevens. Sla je formulieren, ordergegevens of (nieuwsbrief-) aanmeldingen op via je website? Dan ben je verplicht om veranderingen door te voeren. Eén van de vele vereisten van deze wetgeving is het hebben van een privacy policy.
Tip: er zijn een aantal websites waar je een gratis privacy policy kan laten genereren, zoals bij veiliginternetten.nl

Enthousiast geworden?

Icon