Adverteer op social media en zoekmachines!

Het valt vaak niet mee om een online marketing campagne rendabel te maken. Gelukkig is dat iets waar Drent Media juist erg goed in is. Wij weten middels ervaring hoe campagnes geoptimaliseerd moeten worden om kosten te verlagen en omzet te verhogen.

Betaal per klik voor meer bezoekers.

Met gericht betaald verkeer zorgen wij ervoor dat je precies de bezoekers naar je website trekt die je op je website wilt hebben. Met behulp van de nieuwste Artificial Intelligence (AI) technieken wordt constant gekeken hoe advertentie campagnes verbeterd kunnen worden.

Binoculars icon
Meetbaar resultaat
Layouts icon
Lage kosten per klik
Box icon
Gericht op je doelgroep
Pay Per Click

Optimalisatie door middel van testen.

Door te vergelijken welke versie het beste presteert ten opzichte van een vooraf gesteld doel, kan worden bepaald welke advertentie de definitieve gaat worden.

Layouts icon
Testen met Google Optimize
Binoculars icon
Visualisatie d.m.v. heatmaps
Binoculars icon
Vraag feedback van bezoekers
A/B Testing

Meten is weten met Google Analytics.

Het mooie van online marketing is dat alles meetbaar is. Of er nu leads verzameld of producten verkocht worden, alle resultaten kunnen in kaart gebracht worden. Zo kan er snel geschakeld worden aan de hand van de resultaten.

Binoculars icon
Drent Media is Google Analytics gecertificeerd! Zo weet je zeker dat je een partner hebt met verstand van zaken.
Analytics

Vraag nu een gratis SEO scan aan!

Als je moeilijk online vindbaar bent verlies je snel de aandacht – en dus potentiële klanten. Wil je weten of goed jouw website vindbaar is op zoekmachines? Vul dit formulier in en ontvang gratis advies!

Webshop scan
Vul hier je naam in.
Vul hier de URL van je website in.
Vul hier je e-mail adres in zodat er contact kan worden opgenomen.

Veelgestelde vragen

Er komt veel kijken bij alle facetten van online marketing.
Bekijk hier de antwoorden op een aantal veelgestelde vragen.
De procedure voor het adverteren is anders op ieder platform. Voor Instagram gaat het echter op dezelfde manier als voor Facebook, omdat deze twee merken onder hetzelfde bedrijf vallen. Je kunt doelgroepen selecteren op basis van bijvoorbeeld geografie, demografie en interesses. Adverteren op social media is dus ideaal als je zeer gericht wilt adverteren.
Hoeveel je uitgeeft aan online adverteren heb je zelf in de hand. Je kunt een maximaal dagelijks budget instellen. De kosten zijn bij Google ook afhankelijk van de gekozen zoekwoorden. Zoekwoorden met een hoog zoekverkeer en veel concurrentie kosten per klik vaak meer dan zoekwoorden zeer specifieke en minder gebruikte zoekwoorden.
E-mailmarketing is een tak van online marketing waarbij leads en klanten direct via e-mail benaderd worden. Het is een krachtige tool om potentiële klanten te bereiken en loyaliteit te vergroten. Ook is e-mailmarketing heel goed meetbaar, zo kun je precies zien wie zich heeft ingeschreven en op welke links in de e-mails mensen klikken.
Voor een goede e-mail marketing campagne heb je zoveel mogelijk relevante e-mailadressen nodig. Er zijn gelukkig veel verschillende manieren om aan e-mailadressen te komen voor jouw nieuwsbrief of campagne. De makkelijkste manier is om je klanten te vragen zich in te schrijven. Daarnaast kun je ook een aanmeldformulier plaatsen op je website.

Enthousiast geworden?

Icon