SEO


Wilt u meer winst, omzet en nieuwe klanten door hogere posities in Google? Laat Drent Media hiermee helpen!

93% van de Nederlanders begint zijn zoektocht naar een dienst of bedrijf in Google. Daarom is het voor relevante zoektermen extra belangrijk om hoog in de organische zoekresultaten van Google te verschijnen.

Daarnaast zijn de bezoekers afkomstig van organische zoekresultaten kwalitatief beter. De conversiepercentages vanuit organisch verkeer zijn vak hoger dan bijvoorbeeld vanuit online advertenties.

Verschijnt jouw bedrijf niet in de top 10 van Google bij relevante zoekopdrachten, dan zul je geen verkeer naar je website krijgen.

Eén hoge positie levert je snel tientallen tot honderden bezoekers per dag op. Het is alsof je een salesmedewerker aan het werk hebt, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Met ons scoor je in de zoekresultaten!

Ongeveer 70 à 80% van de zoekers in de zoekmachine klikt niet op advertenties, maar slaan die doelbewust over. In de organische zoekresultaten klikt zo’n 30% van de zoekers op het eerste, 15% op het tweede en ongeveer 10% op het derde resultaat.

Wie dus gratis bezoekers op zijn website wil, doet er dus goed aan te investeren in SEO. Dit kan door je SEO zelf op te pakken, maar je kunt er ook voor kiezen een SEO-expert in te schakelen.

Vele bedrijven gingen u met succes voor.

Plastic Free Amsterdam logo
Snel Classics logo
Shop4trac logo
DeeTraining logo
Select Architectuur logo

Wordt uw website onze volgende uitdaging?

Neem contact met ons op!